Sfoglia per Corso FOOD AND BEVERAGE INNOVATION AND MANAGEMENT
AN EXPLORATIVE STUDY ON CONSUMERS' KNOWLEDGE, INTEREST AND PERCEPTION TOWARD FUNCTIONAL FOODS
2019/2020 ROTORDAM, MARGHERITA
ANALISI DELLA QUALITA' SENSORIALE E NUTRIZIONALE DI SELEZIONI AVANZATE E VARIETA' COMMERCIALI DELLA FRAGOLA (FRAGARIA X ANANASSA).
2022/2023 MARCHETTI, ELISA
ANALISI SENSORIALE E CONSUMER SCIENCE APPLICATE ALLA GESTIONE DELLA QUALITA' DEI PRODOTTI ORTOFRUTTICOLLI - CASO STUDIO SU ACTINIDIA CHINENSIS
2021/2022 BONFINI, MATTEO
Approccio multivariato per l'ottimizzazione dell'estrazione dei polifenoli dalle bucce di melograno
2021/2022 BARLETTA, MARIATERESA
Assessment of biological soil fertility using Quality Soil Indexes (QBs-ar and QBs-e)
2022/2023 MENDITTO, MATTEO
Caratterizzazione dei batteri lattici di una bevanda simile al kvass prodotta con farina di grano saraceno (Fagopyrum esculentum)
2023/2024 COMPAGNONI, ANGELICA
CARATTERIZZAZIONE DEI BATTERI LATTICI IN UNA BEVANDA SIMILE AL KVASS PRODOTTA CON FARINA DI SEGALE (SECALE MONTANUM)
2023/2024 ANZINI, NOEMI
Caratterizzazione di un Pannello di Germoplasma di Ceci (Cicer arietinum) Diversificato per il Contenuto di Proteine Grezze
2023/2024 HOXHA, ARSEN
Cheesemaking with vegetable rennet (O. tauricum): evaluation of fatty acid composition and volatile profile.
2020/2021 IERVOLINO, DONATELLA
Chemical and physical evaluation of soil in relation to fruit quality characteristics. The case study of blackberry cultivation in the middle hills of Marche region.
2022/2023 CECCARELLI, ALESSANDRO
CHOLESTEROL OXIDATION IN SARDINE (Sardina pilchardus) FILLETS PROCESSED BY COLD ATMOSPHERIC PLASMA (CAP) TECHNOLOGIES
2022/2023 APPICCIUTOLI, DIEGO
CIRCULAR ECONOMY FOR A SUSTAINABLE AGRI-FOOD SECTOR: CONSUMER PERCEPTION OF UPCYCLED FOOD PRODUCTS
2022/2023 DEL CONTE, ALESSIA
Clotting properties of Onopordum tauricum aqueous extract in milk of different species
2019/2020 DAVYDZENKA, KATSIARYNA
COLD PLASMA: IMPACT ON THE LIPID OXIDATION OF FISH PRODUCTS
2020/2021 MATTIACCI, LAURA
Comparison of the environmental sustainability of frozen peas from organic, sustainable, and integrated agriculture: Case study of a pea producing company
2020/2021 MAROTTA, ALESSIA
COMPOSITIONAL QUALITY ANALYSES AND RESPONSE TO BOTRYTIS DISEASES OF DIFFERENT STRAWBERRY GENOTYPES
2020/2021 TONANNI, VIRGINIA
Comprensione delle basi molecolari dell’allergenicità di Hermetia illucens, nelle applicazioni per alimenti e mangimi
2023/2024 URBISAGLIA, ELENA
“Consumer perceptions of alternative food processing methods for organic products: the role of emotions”
2019/2020 KILIC, BUSRA
CONSUMERS’ PERCEPTION AND INTEREST FOR MOUNTAIN FOOD PRODUCTS: AN EXPLORATORY STUDY
2019/2020 YILDAR, OZNUR
Consumo, percezione e motivi di acquisto dei Prodotti Alimentari Tradizionali (PAT): un sondaggio nazionale
2019/2020 BALLATORI, MATTEO
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