Studente | TOSTADO MONACO, MARIANA |
Facoltà/Dipartimento | Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali |
Corso di studio | FOOD AND BEVERAGE INNOVATION AND MANAGEMENT |
Anno Accademico | 2020 |
Data dell'esame finale | 2021-12-15 |
Titolo italiano | "DNA BARCODING" PER LA TRACCIABILITÀ DI ALIMENTI A BASE VEGETALE |
Titolo inglese | DNA BARCODING FOR TRACEABILITY ON PLANT-BASED FOOD |
Abstract in italiano | The aim of this thesis is to analyze the relevance of DNA barcoding methodology as a tool to satisfy the required tracking system that the food industry needs to recognize, trace and authenticate the plant-based food products efficiently, even industrially processed ones. |
Abstract in inglese | Lo scopo di questa tesi è analizzare l'importanza della metodologia del DNA barcoding come strumento per soddisfare il sistema di tracciabilità richiesto dall'industria alimentare per riconoscere, tracciare e autenticare in modo efficiente i prodotti alimentari a base vegetale, anche quelli processati industrialmente. |
Relatore | BITOCCHI, ELENA |
Appare nelle tipologie: | Laurea specialistica, magistrale, ciclo unico |
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MarianaTostado.S1093149.pdf fino a2023-12-15 | The aim of this thesis is to analyze the relevance of DNA barcoding methodology as a tool to satisfy the required tracking system that the food industry needs to recognize, trace and authenticate the plant-based food products efficiently. | 2.28 MB | Adobe PDF | |
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http://hdl.handle.net/20.500.12075/7515