Studente | CESARO, CRISTIANA |
Facoltà/Dipartimento | Dip.Scienze Agrarie,Alimentari e Ambientali |
Corso di studio | FOOD AND BEVERAGE INNOVATION AND MANAGEMENT |
Anno Accademico | 2018 |
Data dell'esame finale | 2019-10-03 |
Titolo italiano | Polyphasic approach for the study of the microbiota of Gioddu, a traditional acid-alcoholic fermented milk from Sardinia |
Titolo inglese | Polyphasic approach for the study of the microbiota of Gioddu, a traditional acid-alcoholic fermented milk from Sardinia |
Relatore | AQUILANTI, LUCIA |
Controrelatore | MILANOVIC, VESNA |
Appare nelle tipologie: | Laurea specialistica, magistrale, ciclo unico |
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TESI Polyphasic approach for the study of the microbiota of Gioddu, a traditional acid-alcoholic fermented milk from Sardinia.pdf | 696.97 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
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http://hdl.handle.net/20.500.12075/6804