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			Greenwashing on the Italian food market: A comparison between plant-based and meat products
2024/2025 SEMERARO, MARIKA
STUDIO DELLA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN COME STRUMENTO PER LA TRACCIABILITÀ DEL VINO: UNA PROSPETTIVA DEI CONSUMATORI
2023/2024 MESSINA, CARLA
The value of sustainability labels in influencing consumers' food selection: the case of Italian olive oil
2024/2025 TORKHANI, CHAIMA
| Tipologia | Data | Titolo | Autore | File | 
|---|---|---|---|---|
| Laurea specialistica, magistrale, ciclo unico | 2025-10-08 | Greenwashing on the Italian food market: A comparison between plant-based and meat products | SEMERARO, MARIKA | |
| Laurea specialistica, magistrale, ciclo unico | 2024-12-06 | STUDIO DELLA TECNOLOGIA BLOCKCHAIN COME STRUMENTO PER LA TRACCIABILITÀ DEL VINO: UNA PROSPETTIVA DEI CONSUMATORI | MESSINA, CARLA | |
| Laurea specialistica, magistrale, ciclo unico | 2025-07-16 | The value of sustainability labels in influencing consumers' food selection: the case of Italian olive oil | TORKHANI, CHAIMA | 
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